• Aucun résultat trouvé

DETAĻAS NOSAUKUMS DAUDZUMS

Pūtējs 1

Pūtēja caurule 1

Pūtēja plakanais uzgalis 1

Ekspluatācijas instrukcija 1

168

LV

APRAKSTS

IEPAZĪSTIET SAVU PŪTĒJU (Zīm. A) 1. Akumulatora atbrīvošanas poga 2. Profilētais rokturis

3. Slēdzis 4. Paātrinājuma poga

5. Gaisa ātruma padeves regulēšanas poga 6. Caurules atbrīvošanas poga

7. Pūtēja caurule 8. Gaisa izplūde 9. Gaisa ieplūde 10. Izgrūšanas mehānisms 11. Montāžas atvere 12. Elektriskie kontakti 13. Aizbīdnis

14. Plecu siksnas stiprinājums

BRĪDINĀJUMS: Lai šo produktu varētu droši lietot, nepieciešams izprast informāciju par šo ierīci, kā arī to, kas ir šajā rokasgrāmatā, kā arī nepieciešamas zināšanas par darbu, ko vēlaties veikt. Pirms šī produkta lietošanas, iepazīstieties ar visām darbības funkcijām un drošības noteikumiem.

DARBĪBA

BRĪDINĀJUMS: Nepieļaujiet, ka šī produkta pārzināšana varētu izraisīt nevērīgu attieksmi darbā ar to. Atcerieties, ka vien brīdis neuzmanības var izraisīt nopietnas traumas.

BRĪDINĀJUMS: Nemēģiniet pārveidot šo ierīci vai izveidot piederumus, kas nav ieteicami lietošanai kopā ar šo pūtēju. Jebkāda šāda veida pārveidošana vai modifikācija uzskatāma par nepareizu lietošanu un var būt bīstama, riskējot izraisīt nopietnu trauma.

BRĪDINĀJUMS: Vienmēr izņemiet akumulatoru no instrumenta, kad montējat daļas, labojat, tīrāt vai tad, kad instruments netiek lietots. Akumulatora izņemšana ļaus izvairīties no nejaušas iedarbināšanas, kas var izraisīt nopietnus savainojumus,

Pirms katras lietošanas pārbaudiet visu ierīci, vai tā nav bojāta, vai tai nav trūkstošu vai vaļīgu daļu, piemēram, skrūvju, uzgriežņu, bultskrūvju, vāciņu utt. Cieši pievelciet visus stiprinājumus un vāciņus un nedarbiniet šo ierīci, līdz visas trūkstošās vai bojātās daļas ir nomainītas.

PIELIETOŠANA

Varat izmantot šo produktu turpmāk uzskaitītajiem mērķiem:

Cietu virsmu attīrīšanai, piemēram, piebraucamajiem ceļiem un gājēju celiņiem.

Klāju un piebraucamo ceļu attīrīšanai no lapām un skujām.

PIEZĪME: Šis darbarīks ir izmantojams tikai tam paredzētajam nolūkam. Izmantošana jebkuram citam nolūkam ir uzskatāma par nepareizu izmantošanu.

PŪTĒJA CAURULES MONTĀŽA/NOŅEMŠANA

Montāža (Zīm. B)

Novietojiet cauruli vienā līmenī ar gropi un iebīdiet to pūtēja korpusā, līdz sadzirdat klikšķi.

Noņemšana (Zīm. C)

Piespiediet caurules atbrīvošanas pogu un izvelciet cauruli ārā.

AKUMULATORA UZSTĀDĪŠANA/NOŅEMŠANA (Zīm. D) IZMANTOJIET TIKAI A ATTĒLĀ UZSKAITĪTOS AKUMULATORA BLOKUS UN LĀDĒTĀJUS Uzlādējiet pirms pirmās lietošanas.

Uzstādīšana

Novietojiet akumulatora izciļņus vienā līmenī ar lādētāja montāžas gropēm; iebīdiet akumulatoru iekšā, līdz sadzirdat klikšķi.

Noņemšana

Nospiediet akumulatora atbrīvošanas pogu un izvelciet akumulatoru ārā.

BRĪDINĀJUMS: Vienmēr pārbaudiet, kāds ir pamats zem kājām un vai tuvumā neatrodas bērni vai dzīvnieki, kad nospiežat akumulatora atbrīvošanas pogu.

Ja akumulators nokrīt, var gūt nopietnus savainojumus.

NEKAD neizņemiet akumulatoru, kad atrodieties augstumā.

PŪTĒJA IESLĒGŠANA/IZSLĒGŠANA (Zīm. E)

Iedarbināšana

Nospiediet pogu un turiet to. Pēc īsas aiztures pūtējs sāks darboties.

Izslēgšana Atlaidiet slēdzi.

GAISA PLŪSMAS ĀTRUMA REGULĒŠANA

Gaisa plūsmas ātruma palielināšana/samazināšana

56 VOLTU LITIJA JONU BEZVADU PŪTĒJS — LB5300E

169

LV

Pagrieziet gaisa plūsmas ātruma regulēšanas pogu pulksteņrādītāja virzienā/pretēji pulksteņrādītāja virzienam.

Gaisa plūsmas ātruma palielināšana

Piespiediet paātrinājuma pogu, lai iegūtu maksimālo gaisā plūsmas ātrumu.

PIEZĪME: Kad paātrinājuma poga tiks atlaista, pūtējs turpinās darboties iepriekšējā ātrumā.

PŪTĒJA DARBINĀŠANA

Lai izvairītos no gružu izmētāšanas, nopūtiet apkārt gružu kaudzes ārējām malām. Nekad nepūtiet tieši kaudzes centrā.

Lai samazinātu trokšņu līmeni, ierobežojiet vienlaicīgi izmantoto iekārtu skaitu.

Izmantojiet grābekļus un slotas gružu notīrīšanai pirms pūšanas. Putekļainos apstākļos nedaudz samitriniet virsmu, kad pieejams ūdens.

Ekonomējiet ūdeni, izmantojot elektropūtējus šļūteņu vietā daudziem zālienu kopšanas un dārza darbiem, tostarp tādās vietās kā teknes, aizsargtīkli, terases, grili, verandas un dārzi.

Raugieties, lai tuvumā nebūtu bērni, dzīvnieki, atvērti logi vai tikko mazgātas automašīnas, lai droši varētu izpūst gružus.

Pēc pūtēju vai citu aprīkojuma lietošanas sakopiet!

Atbrīvojieties no gružiem pareizā veidā.

APKOPE

BRĪDINĀJUMS: Veicot apkopi, izmantojiet tikai identiskas rezerves daļas. Jebkuru citu daļu izmantošana var izraisīt apdraudējumu vai radīt produkta bojājumus. Lai garantētu drošību un uzticamību, visi remontdarbi jāveic kvalificētam servisa speciālistam.

BRĪDINĀJUMS: Lai izvairītos no nopietnas traumas, vienmēr izņemiet akumulatoru no instrumenta, kad veicat jebkādus tīrīšanas vai apkopes darbus.

VISPĀRĒJĀ APKOPE

Izvairieties izmantot šķīdinātājus, tīrot plastmasas daļas.

Vairums plastmasu ir uzņēmīgas pret dažāda veida komerciālu šķīdinātāju bojājumiem un, tos izmantojot, var tikt sabojātas. Lai notīrītu netīrumus, putekļus, eļļu, taukus, utt., izmantojiet tīras lupatiņas.

BRĪDINĀJUMS: Nekādā gadījumā neļaujiet bremžu šķidrumam, benzīnam, naftas produktiem, eļļām utt. nonākt saskarē ar plastmasas daļām. Ķimikālijas var sabojāt, vājināt vai iznīcināt plastmasu, kas var izraisīt nopietnas traumas.

UZGLABĀŠANA

Notīriet visus svešķermeņus no pūtēja gaisa ievades atverēm.

Glabājiet telpās bērniem nepieejamā vietā. Sargājiet no kodīgiem līdzekļiem, piemēram, dārza ķimikālijām un pret-apledojuma sāļiem.

Vides aizsardzība

Neutilizējiet elektroiekārtas, akumulatora lādētāju un akumulatoru/uzlādējamos akumulatorus kopā ar sadzīves atkritumiem!

Saskaņā ar Eiropas direktīvu 2012/19/ ES, elektriskās un elektroniskās iekārtas, kas vairs nav izmantojamas, un saskaņā ar Eiropas direktīvu 2006/66/EK, bojāti vai izmantoti akumulatori/baterijas jāsavāc atsevišķi un jāutilizē videi draudzīgā veidā.

Ja elektroierīces tiek utilizētas poligonos vai izgāztuvēs, bīstamās vielas var ieplūst gruntsūdeņos un nokļūt pārtikas ķēdē, bojājot jūsu veselību un labsajūtu.

170

LV